PLUSTERM

Описание компании: Компанія PlusTerm - український виробник опалювального і вентиляційного обладнання, сонячних колекторів, що застосовуються по всій країні і за її межами. Багаторічний досвід на ринку, використання новітніх технологій у власному виробництві дозволяє застосовувати обладнання індивідуально під об'єкти будь-якої складності.

Бренды: PlusTerm (Харьков).

Посетителям- Новинки участников выставки- Системи опалення

PLUSTERM

Компанія PlusTerm - український виробник опалювального обладнання, що застосовується по всій країні і за її межами. Використання новітніх технологій у власному виробництві котлів і теплоаккумуляторов дозволяє використовувати їх під об'єкти будь-якої складності. Інноваційна нова лінійка котлів поєднує переваги жаротрубного і котла свічкового типу, що дозволяє збільшити тривалість горіння з високою ефективністю теплоз'єму.

Посетителям- Новинки участников выставки- Альтернативні джерела

PLUSTERM

Однією з цілей нашої компанії є розвиток, підвищення економіки країни і виведення її на більш високий рівень по впровадженню альтернативної енергетики в побутовому сегменті завдяки власному виробництву доступних і якісних сонячних колекторів. Встановлення нашого обладнання за доступною ціною дозволяє впровадити і користуватися енергією сонця будь-якому мешканцю України.

U-С1-9

Посетителям- Новинки участников выставки- Системи кондиціонування та вентиляції.

PLUSTERM

Компанія PlusTerm постійно розвиває технології виробництва всіх видів димохідних труб і комплектуючих до них, воздуховодів, проводить строгий контроль якості вхідної сировини та готової продукції, що дозволяє перебувати в числі лідерів на ринку систем вентиляції та кондиціонування з 2010 року. Місія компанії -підтримання рівня «ціна-якість» і розширення партнерської мережі.

Адрес: 61177, Украина, Харків, Вул. Золочівська, 1

Номера телефона: +38 (057) 751-05-06, +38 (067) 751-05-06