Запрошуємо відвідати стенд з іспанськими змішувачами ТМ GENEBRE

Запрошуємо відвідати стенд з іспанськими змішувачами ТМ GENEBRE
ТОВ “ІТО” являється ексклюзивним дистриб'ютором змішувачів виробника GENEBRE (Іспанія) в Україні. Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці АкваТерм 2017. На стенді будуть представлені змішувачі ТМ GENEBRE в інтер'єрі.

Компанія Genebre була заснована в 1981 році в Барселоні. Діяльність почалась з невеликого виробництва в промисловій зоні міста. Завдяки неймовірному підприємницькому хисту сім'ї Genebre, компанія активно розвивалася і за 36 років спромоглася на світове визнання. На сьогодні компанія Genebre поставляє свою продукцію в 110 країн світу.

Під своєю торговою маркою Genebre випускає 12 тисяч сертифікованих продуктів. Всі продукти згруповані в 4 основні лінії:
  • Гідросанітарія;
  • Запорна арматура;
  • Змішувачі;
  • Громадські змішувачі.
Якщо говорити про змішувачі, то вони виготовляються на заводі в Іспанії згідно європейським стандартам якості. Компанія регулярно проводить, контрольні випробування на високих навантаженнях. Корпус та начинка виконані з високоміцних сплавів, що дозволяє комфортно користуватись змішувачами на протязі багатьох років. Обираючи змішувачі ТМ GENEBRE, можна розраховувати на високу функціональність та практичність. Асортимент змішувачів поділяється на серії преміум, середнього та економ сегментів. Деякі серії розроблені таким чином, що включають в себе змішувачі для кухонної раковини, умивальника, ванни, душу та біде. Такий підхід дає можливість обладнати змішувачами все помешкання в одному стилі.

Більше інформації про продукцію Genebre ви можете переглянути на сторінці виробника www.genebre.es або на сторінці бренду в Україні genebre.com.ua

Номер стенду: 2-D1-1
ТОВ “ІТО”