Компанія "ЗАХІДЕНЕРГОПРОМ" - провідний виробник опалювального та енергетичного обладнання

Основний продукт компанії – твердопаливні котли тривалого горіння марки HARDY. Компанія виготовляє великий асортимент опалювальних котлів для обігріву побутових 20-99 кВт то промислових 99-1000 кВт приміщень. Завдяки європейській системі якості виробництва наші котли будуть Вам служити десятки років.

Твердопаливні котли тривалого горіння «Hardy» призначені для теплопостачання індивідуальних житлових будинків, споруд комунально-побутового та промислового призначення, обладнаних системами опалення з природною або примусовою циркуляцією теплоносія.

Котли виготовляються з ручним завантаженням твердого кускового палива (дрова, вугілля, паливні брикети, відходи деревообробки та інше) та з автоматизованим завантаженням дрібно фракційного
твердого палива (пелети, деревина, тріска).

Автоматичне регулювання роботою котла та контроль його параметрів забезпечується блоком керування, який під’єднується до елементів (вузлів) котла та мережі живлення.

Запрошуємо відвідати наш стенд U-A2-3, де зможемо Вам надати більше інформації про нашу продукцію. Будемо раді співпрацювати з Вами!

З повагою колектив ТОВ «ЗАХІДЕНЕРГОПРОМ»
www.kotlyhardy.com.ua
E-mail: hardy_zbut@ukr.net