20-а Міжнародна виставка енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання, відновлювальної енергетики, сантехніки та басейнів.
15-18 Травня 2018 року • Україна, Київ, МВЦ, Броварський п-т, 15

Клуб мерів налагоджує співпрацю з ізраїльськими новаторами

Клуб мерів налагоджує співпрацю з ізраїльськими новаторами
За підсумками 19-тої Міжнародної виставки Aqua-Therm Kyiv "Клуб мерів" розпочав співпрацю з кращими компаніями, які займаються розробкою та впровадженням інноваційних технологій та рішень.
Одна з них - ізраїльська компанія AuxBridge, з якою наша організація підписала меморандум, адже завдання "Клубу мерів" - обирати кращих виробників, яких буде не соромно порадити міським головам.
AuxBridge - це міжнародна технологічна корпорація, яка пропонує передові інноваційні рішення в широких галузях, таких, як Telco, IT, HLS & технологіях очистки води. Один з гловних напрямків компанії - це саме впровадження передових світових технологій у сфері очистки стічних вод для комунального та промислово-будівельного господарства,
Президент ГО "Клуб мерів" Володимир Удовиченко наголосив, що проблема очистки стічних вод для України є досить болючою, і вкрай важливо, що в нас з'являються партнери, які здатні запропонувати реальні та ефективні рішення, тож на цьому напрямку роботи компанії буде зосереджено її співпрацю з "Клубом мерів".