23-я Міжнародна виставка енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціювання, промислового холоду, водопостачання, відновлювальної енергетики, сантехніки та басейнів
18–20 травня 2021 року • Україна, Київ, МВЦ, Броварський п-т, 15

Очисні системи BioTech system

news

Для промислових об’єктів необхідне ефективне очищення побутових стоків – це питання, з яким зіштовхуються власники великих і малих підприємств. Наша компанія надає ефективне рішення у вигляді очисних систем BioTech system об’ємом від 20 до 400 м³\добу або модульні системи, які зручно розташовувати на невеликих ділянках. Та новинка компанії – промислова лінія з польським партнером системи біологічного очищення для ферм, молочних фабрик, м’ясних комбінатів і т.п.

Правильно організована така станція здатна не тільки продовжити термін роботи обладнання, а й забезпечити дезінфекцію стічної води. За допомогою сучасних очисних станцій BioTech забезпечується дотримання всіх санітарних норм на будь-якому об’єкті. Наші системи замінили застарілі відстійники та міську систему каналізації, яка є загрозою для екології. Подбайте про своє підприємство, бізнес та екологію разом з нами.